Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ !!!


Πάνε πάνω από τριάντα χρόνια που ενηλικιώθηκα και αυτό που ακούω συνεχώς από όλες τις κυβερνήσεις μας είναι «θα δώσουμε κίνητρα για επενδύσεις σε ξένους επενδυτές…!»

Ήμαρτον  πια, δώσατε αρκετά κίνητρα και σε ξένους και σε ντόπιους επενδυτές,
Δεν το καταλάβατε ακόμα «δεν τα θέλουν» τι να τα κάνουν άλλως τε όταν υπάρχουν χώρες με μισθό 60€??

Ξεχάστε το πια!   πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι όταν αναφέρονται σήμερα σε κίνητρα… εννοούν προφανώς το ξεπούλημα του πλούτου της χώρας μας!

Πετρέλαιο, χρυσό (αλήθεια το ξέρατε ότι είχαμε? Εγώ όχι ) ενέργεια  κτλ αλλά κυρίως τα νησάκια μας… !

Σε όποια θέση και αν βρίσκεστε εσείς που διαβάζετε αυτή τη σελίδα και με όποιον τρόπο μπορείτε μην αφήσετε να συμβεί αυτό!

Μπορούμε να σώσουμε τη χώρα μας!

Απλά να απειθαρχήσουμε στις ταγές της ΕΕ να αναπτύξουμε πάλι την αγροτική μας 
Οικονομία, την αλιεία, να φροντίσουμε για την εξόρυξη του πετρελαίου του χρυσού - αυτού που έχουμε-  να αναπτύξουμε με εσωτερικά Ελληνικά Κεφάλαια να γίνουν αυτά ώστε ο πλούτος να μένει στη χώρα, να περιορίσουμε τις ανεξέλεγκτες εισαγωγές  και να βάλουμε πλαφόν στην αισχροκέρδεια.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι να πιέσουμε όλοι εμείς για την άρση της παραγραφής των αδικημάτων των βουλευτών και γενικά όλων. Σκεφτείτε έφτιαξαν νόμους που παραγράφουν πχ την κλοπή δημοσίου χρήματος σε 5 χρόνια!! Γιατί??

Πόθεν έσχες  αληθινό με ποινή την δήμευση της περιουσίας όσων δεν μπορούν να αποδείξουν που βρήκαν τα περιουσιακά  τους στοιχεία.

Μόνο έτσι θα καθαρίσουν την  «Κόπρο του Αυγεία» !